Българи от дни са блокирани на летището в Мюнхен заради снежната буря. Силният

...
Българи от дни са блокирани на летището в Мюнхен заради снежната буря. Силният
Коментари Харесай

Наши сънародници са блокирани от дни на летището в Мюнхен: Казаха, че самолетът е замръзнал, дадоха ни малко вода и десерт с изтекъл срок на годност

Българи от дни са блокирани на летището в Мюнхен заради снежната стихия. Силният снеговалеж и ниските температури в Германия спря стотици полети.

" Има хора, които спят на летището от четвъртък. Не знаем какво се случва. Никой не ни дава информация. В събота беше блокиран целият град, само че през вчерашния ден имаше полети. В неделя към 150 българи ни изпратиха на закътан гейт с в допълнение влакче. През час ни споделяха, че ще ни дадат информация и по този начин и не излетяхме. Накрая ни споделиха, че самолетът е заледен и ще намерят нов. Това по този начин и не стана. Дадоха ни малко вода и десерт с изтекъл на валидност. Моят полет беше за събота в 07.00 ч. Към 01.00 ч. получих известие за анулация на полета. " Свързахме се с консула, само че той не съумя да пристигна. Изпратиха различен представител от консулството, само че той не съумя да ни помогне ", описа Александър Бакалов, предава NOVA.

Припомняме, че поради неприятно време стотици полети са отменени в Нидерландия, Германия и Англия. Работници на летището разгласиха фрагменти, на които се вижда по какъв начин огромно количество сняг е съумяло да наклони аероплан над Мюнхен. 

" Наложи ни се да си проправяме път до паркинга с лопати. След това трябваше да вземем такси, защото рейсове не се движат. Не бяхме осведомени за това. Сега не сме сигурни какво да вършим ", сподели Бриджит, екскурзиант в Мюнхен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР